Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex
Handig om te weten

Meerlagenbuis

Een meerlagenbuis bestaat uit kunststof en aluminium, waardoor de buis stevig maar ook buigbaar is. Meerlagenbuizen zijn ideaal voor sanitair-, drinkwater- en persluchtinstallaties. Onze meerlagenbuis kan ook gebruikt worden samen met producten van andere merken. Let in dat geval wel op dat je de juiste diameters en persprofielen hebt.

Filter op
0 resultaten

Wat is een meerlagenbuis?

Een meerlagenbuis is precies wat de naam zegt: een buis met meerdere lagen. Een meerlagenbuis bestaat uit kunststof en aluminium, waardoor de buis stevig maar ook buigbaar is. Meerlagenbuizen zijn ideaal voor sanitair-, drinkwater- en persluchtinstallaties. Met een buigveer is een meerlagenbuis makkelijk te buigen, zodat deze om bochten gelegd kan worden. Waterleidingen aanleggen met meerlagenbuizen werkt heel fijn, want de buigbare buizen zijn prettig om mee te werken. Top Pex biedt verschillende opties in de meerlagenbuizen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een meerlagenbuis met een 20 mm diameter of een meerlagenbuis met een 16 mm diameter. 

Toppex staat voor je klaar met producten van topkwaliteit

Welke maat meerlagenbuis je ook nodig hebt voor een drinkwaterinstallatie of voor sanitair: bij Toppex vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Voor de doe-het-zelvers die weinig of geen ervaring hebben met meerlagenbuizen, staan wij uiteraard ook klaar met advies voor het werken met meerlagenbuizen. Met een divers aanbod meerlagenbuizen van verschillende afmetingen, zorgen we dat je altijd wordt voorzien van een brede keuze aan producten van professionele kwaliteit. Het thuis zelf aanleggen van een drinkwaterleiding gaat het beste met een meerlagenbuis die makkelijk te buigen, knippen en gebruiken is. Wij voorzien je graag van advies en geven antwoord op al je vragen en uiteraard meerlagenbuizen van topkwaliteit.

Een buigbare meerlagenbuis voor jouw klus koop je bij Toppex

Bestellen bij Toppex kent een aantal voordelen. Naast de beste kwaliteit, ontvang jij je bestelling de volgende dag wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt. Vanaf €50 is de verzending van je bestelling ook nog eens helemaal gratis!

"Je kunt Josh gewoon even bellen."
Advies en hulp bij installatie

Niet helemaal zeker of je wel de juiste perskoppeling hebt?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Josh voor meer informatie of vragen.
Neem contact op met Josh