Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex
Handig om te weten

Perskoppelingen

Bij Toppex bieden we een brede keuze aan perskoppelingen, die perfect zijn voor het aansluiten van waterleidingen, persluchtleidingen, sanitaire installaties of radiatoren. Onze perskoppelingen kunnen ook gebruikt worden samen met producten van andere merken. Let in dat geval wel op dat je de juiste diameters en persprofielen hebt.

0 producten

Wat is een perskoppeling?

Perskoppelingen zijn koppelingen die bevestigd worden met persbekken en een perstangen, om een strakke, betrouwbare aansluiting te vormen. Er zijn diverse soorten perskoppelingen, want verschillende klussen vragen om verschillende koppelingen.

Bij Toppex bieden we een brede keuze aan perskoppelingen, die perfect zijn voor het aansluiten van waterleidingen, cv-installaties, sanitaire installaties of radiatoren. Perskoppelingen vind je bij ons in vele verschillende maten, want het is belangrijk dat je perskoppeling de juiste diameter heeft. Ook bieden we verschillende soorten koppelingen, zoals perssokken, persknieën en t-stuk verlopen. Naast koppelingen kun je ook bij ons terecht voor andere producten als perstangen of meerlagenbuizen. Met onze perskoppelingen van topkwaliteit kun je je leidingen stevig aansluiten, zonder je zorgen te hoeven maken over lekkages. 

Controleren of jij jouw huidige perstang kunt gebruiken voor de Toppex perskoppelingen? Check het via dit blog.

Perskoppelingen van topkwaliteit bestellen

Perskoppelingen van hoge kwaliteit kun je het beste kopen bij installateurs die er verstand van hebben en ervaren zijn in het gebruiken van deze koppelingen. Toppex levert hoge kwaliteit perskoppelingen aan bedrijven én aan particulieren, zodat ook alle enthousiaste doe-het-zelvers thuis kunnen werken met betrouwbare perskoppelingen van professionele kwaliteit. Om als doe-het-zelver op de juiste wijze te werk te gaan. kan je ook vrijblijvend contact opnemen met Josh.

In ons assortiment vind je diverse soorten en maten perskoppelingen die allemaal KIWA gecertificeerd zijn. Daardoor is er voor elke klus een passende persfitting te vinden die voldoet aan de kwaliteitseisen. Dankzij de diversiteit in ons assortiment zul je dus geen moeite hebben met het vinden van de juiste koppeling. Of je nu fittingen nodig hebt voor het aansluiten van een persluchtleiding, een drinkwaterinstallatie of voor een radiator, met de uitstekende kwaliteit van onze producten zit je altijd goed.

Perskoppelingen verpakt in transparante zakjes

Perskoppelingen dien je na het uit de verpakking halen meteen te gebruiken. Een perskoppeling met stofdeeltjes of zand kunnen schadelijk zijn voor jouw waterleiding. De kans op lekkage wordt dan vergroot. Dat wil je vanzelfsprekend graag voorkomen. Daarom is het noodzakelijk om meteen de goede perskoppeling uit de verpakking te halen die jij op dat moment nodig hebt. Wat daarbij helpt zijn onze transparante verpakkingen. Ten opzichte van andere aanbieders van perskoppelingen worden onze perskoppelingen verpakt in transparante zakjes. Zo pak jij te allen tijde de juiste koppeling die je wilt.

Perskoppelingen voor jouw klus koop je bij Toppex

Bestellen bij Toppex kent een aantal voordelen. Naast de beste kwaliteit, ontvang jij je bestelling de volgende dag wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt. Vanaf €100 is de verzending van je bestelling ook nog eens helemaal gratis!

Nieuwschierig naar de kwaliteit van onze perskoppelingen? Zakelijke klanten kunnen een gratis sample aanvragen. Zo ervaar je zelf de kwaliteit van onze Toppex perskoppelingen!

"Je kunt Josh gewoon even bellen."
Advies en hulp bij installatie

Niet helemaal zeker of je wel de juiste perskoppeling hebt?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Josh voor meer informatie of vragen.
Neem contact op met Josh