Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Zakelijke partner worden van Toppex

Als installatiebedrijf van onder andere waterleidingen en/of warmtepompen verlang je naar een betrouwbare partner voor het kopen van jouw installatiemateriaal. Het installatiemateriaal is van de beste kwaliteit en je wil jouw spullen snel in huis hebben. En dat alles voor een goede prijs, zodat jij alles haalt uit jouw installaties.

Toppex helpt jou om dit te realiseren als zakelijke partner. Gecertificeerde producten van topkwaliteit, een breed assortiment, dezelfde dag verzonden op werkdagen of afhalen op locatie in Ermelo (op afspraak), staffelkorting en een voordelige vaste klantenkorting. Daarnaast staat Josh elke dag voor je klaar om jou van dienst te zijn.

Het assortiment van Toppex bestaat uit perskoppelingen, knelkoppelingen, meerlagenbuizen, accessoires en verschillende gereedschappen, waaronder een perstang. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar bovenal erg voordelig. Naast de staffelkorting, bieden wij onze zakelijke klanten extra kortingen die kunnen oplopen tot 20% afhankelijk van de afname.

Het kortingspercentage kan als volgt worden verhoogd op basis van jouw jaarlijkse afname:

Voorwaarde  Korting wordt opgehoogd naar
Bij afname €2.500 excl. Btw na 01-01-2024  5% korting 
Bij afname €10.000 excl. Btw na 01-01-2024  10% korting
Bij afname €15.000 excl. Btw na 01-01-2024  15% korting
Bij afname €20.000 excl. Btw na 01-01-2024  20% korting

*Om zakelijke klant van Toppex te worden dien je contact op te nemen en kunnen aantonen dat je staat ingeschreven bij de KvK.

Nog meer voordelen van Toppex: 

  • Producten direct uit eigen voorraad leverbaar.
  • Vanaf €100 in Nederland gratis thuisbezorgd.
  • Betaal veilig met iDEAL, Klarna, Apple Pay of Bancontact (BE)

Geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met Toppex? Vraag dit dan aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om onze samenwerking te bespreken.

Eerst vrijblijvend kennis maken met de producten van Toppex? Vraag dan een gratis sample aan en ontvang een willekeurige perskoppeling (geschikt voor TH, H en U persprofiel) en stukje meerlagenbuis.
Klantervaring
“Top bedrijf met goede service!”
P. Kramp