Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Gratis sample aanvragen voor zakelijke afnemers

Vrijblijvend kennismaken met de producten van Toppex? Vraag een gratis sample aan en ontvang een perskoppeling, een stuk meerlagenbuis én 5% korting op je eerste order.
Verpakkingsdoos met een sample van Toppex erin, je ontvangt een stukje meerlagenbuis en een perskoppeling om de kwaliteit van Toppex te ervaren.

Ervaar zelf de voordelen van de producten van Toppex

Nog onbekend met de producten van Toppex? Een gemiste kans! Vraag gratis een sample aan en maak vrijblijvend kennis met de voordelen.

  • Ontvang gratis een willekeurige perskoppeling (geschikt voor TH, H en U persprofiel) en stukje meerlagenbuis
  • 5% korting op je eerste order
  • Producten met zeer voordelige prijzen geschikt voor waterinstallaties en warmtepompinstallaties.

Vul hier je gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in
Vul je factuuradres in

Maak kennis met Toppex!

Wellicht ben je al wel bekend met Toppex, maar nog niet met de kwaliteit van de producten van Toppex. Dat is zonde. Om die reden is het mogelijk om een sample aan te vragen. Zodat jij vrijblijvend kennismaakt met de producten van Toppex.

Vrijblijvend kennismaken met de producten van Toppex als zakelijke afnemer. Vraag gratis een sample aan en ontvang een perskoppeling, een stukje meerlagenbuis en 5% korting op jouw eerste order!

Het assortiment van Toppex bestaat uit perskoppelingen, knelkoppelingen, meerlagenbuizen en verschillende gereedschappen, waaronder een perstang. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar bovenal erg voordelig!

*Een sample aanvragen is alleen mogelijk voor zakelijke afnemers die nog niet eerder bij Toppex hebben besteld en is niet mogelijk voor particulieren.

"Je kunt Josh gewoon even bellen."
Advies en hulp bij installatie

Meer informatie ontvangen over Toppex?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Josh voor meer informatie of vragen.
Neem contact op met Josh