Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex
Handig om te weten

Knelkoppelingen

Bij Toppex bieden we hoogwaardige knelkoppelingen (15mm, 22mm & 28mm) voor diverse toepassingen, zoals waterleidingen. Onze duurzame en gebruiksvriendelijke knelkoppelingen garanderen lekvrije verbindingen zonder te hoeven solderen. De knelkoppelingen zijn voorzien van wartels en knelringen. De knelkoppelingen van Toppex zijn compatibel met verschillende leidingmaterialen en merken. Betrouwbaarheid voor elke klus.

0 producten

Op zoek naar goede knelkoppelingen?

Bij Toppex bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige knelkoppelingen. Onze knelkoppelingen zijn de ideale keuze voor het verbinden van leidingen in diverse toepassingen, waaronder waterleidingen, verwarmings- en koelsystemen, en nog veel meer.

Onze knelkoppelingen zijn ontworpen met gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Ze zorgen voor een veilige en lekvrije verbinding zonder het gedoe van solderen of lassen. Met hun robuuste constructie en nauwkeurige pasvormen garanderen onze knelkoppelingen een betrouwbare prestatie, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Knelkoppelingen geschikt voor loodgieters en de doe-het-zelver

Wat onze knelkoppelingen nog beter maakt, is hun veelzijdigheid. Ze zijn compatibel met verschillende leidingmaterialen en -formaten, waardoor ze perfect zijn voor zowel professionele loodgieters als doe-het-zelvers. Bovendien zijn onze knelkoppelingen geschikt voor gebruik met andere merken, zolang de juiste diameters en knelprofielen worden gerespecteerd.

Knelkoppelingen in allerlei soorten en maten

Bij Toppex vind je een uitgebreid assortiment knelkoppelingen, geschikt voor verschillende soorten leidingwerk. Voor waterleidingen tot cv-systemen, onze koppelingen passen naadloos. Van standaard 15mm en 22mm maten tot speciale 28mm versies, onze knelkoppelingen dekken een breed scala aan behoeften. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste knelkoppeling vinden voor hun specifieke project, of het nu gaat om een eenvoudige thuisreparatie of een complexe professionele installatie.

Ben je op zoek naar knelkoppelingen 15mm? Onder andere onze knel sok, knel knie en eindstop zijn beschikbaar als knelkoppeling van 15mm. Ook voor knelkoppelingen met een maatvoering van 22mm zijn deze soorten geschikt. Zelfs 28mm knelkoppelingen zijn in allerlei varianten beschikbaar. Op de productpagina's is te zien in welke maten onze producten worden geleverd.

Knelkoppelingen monteren                

Een knelkoppeling waterdicht monteren kan in grofweg drie stappen worden samengevat. Ten eerste het voorbereiden van de leiding; juist afzagen of -knippen en schoonmaken. Verwijder daarbij ook eventuele bramen met een ontbramer. Vervolgens monteer je de knelkoppeling door eerst de moer en daarna de knelring over de leiding te schuiven, vervolgens steek je de leiding in de koppeling. Tot slot moet je de knelkoppeling goed aandraaien, het is alleen belangrijk om niet té strak aan te draaien om beschadiging te voorkomen.

Bij het verwijderen van een oude knelkoppeling is het van belang dat er geen druk op de leiding staat. Vervolgens kan je de knelkoppeling losmaken door de moer los te draaien en de knelring te verwijderen.              

Knelkoppelingen koop je bij Toppex

Bij Toppex streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of je nu bezig bent met een nieuwe installatie, reparaties uitvoert of je bestaande leidingwerk wilt upgraden, vertrouw op de kwaliteit en prestaties van onze knelkoppelingen om het werk snel en moeiteloos te klaren.

Bestellen bij Toppex kent een aantal voordelen. Naast de beste kwaliteit, ontvang jij je bestelling de volgende dag wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt. Vanaf €100 is de verzending van je bestelling ook nog eens helemaal gratis!

"Je kunt Josh gewoon even bellen."
Advies en hulp bij installatie

Niet helemaal zeker of je wel de juiste perskoppeling hebt?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Josh voor meer informatie of vragen.
Neem contact op met Josh