Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex
Handig om te weten

Gereedschap

Bij Toppex vind je verschillende gereedschappen voor werkzaamheden aan jouw sanitair, perslucht, onderhoud of simpelweg voor reparatie. Onze ontbramer gebruik je voor het rondmaken van onze Toppex Meerlagenbuis. De Toppex Perstang is uitermate geschikt om onze perskoppelingen te persen, zonder dat je deze stuk perst. 

Onze producten kunnen ook gebruikt worden samen met producten van andere merken. Let in dat geval wel op dat je de juiste diameters en persprofielen hebt.

Filter op
0 resultaten

Gereedschap van Toppex

Een perstang is een onmisbaar stuk gereedschap wanneer je werkt met perskoppelingen. Met perstangen en persbekken kun je namelijk de perskoppelingen die je gebruikt strak en stevig aansluiten aan de uiteinden van je buizen. Met deze uitstekende koppeling heb je een betrouwbare leiding die lang meegaat en hoef je je geen zorgen te maken over lekkages of andere problemen. Zonder een perstang is een perskoppeling simpelweg niet te maken. Bij het aanleggen van waterleidingen voor sanitair-, cv- of drinkwaterinstallaties worden vaak perskoppelingen gebruikt. Met de hulp van een perstang worden deze installaties netjes aangesloten en gaan ze wel jaren mee. 

Vind je perstang met geschikte persbekken in ons brede assortiment

Bij Toppex bieden wij perstangen en persbekken aan van hoge kwaliteit, voor een transparante prijs. Met een divers assortiment dat is samengesteld door specialisten, weet je altijd zeker dat je het juiste gereedschap in handen krijgt. De perstang voor jouw klus, dus! Hiermee is het aansluiten van jouw radiator een makkie.

Het beste gereedschap koop je bij Toppex. Als specialist hebben wij jaren aan kennis en ervaring in ons vak. Dat is goed nieuws voor jouw professionele persbekken van topkwaliteit dat je bij ons kunt bestellen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor professioneel advies op maat. Voor doe-het-zelvers die nog geen ervaring hebben met perstangen staan wij klaar met handige tips en stap-voor-stap instructies. Klussen wordt zo een stuk aangenamer en productiever. Voor het beste gereedschap en persoonlijke ondersteuning moet je dus bij Toppex zijn.

"Je kunt Josh gewoon even bellen."
Advies en hulp bij installatie

Niet helemaal zeker of je wel de juiste perskoppeling hebt?

We doen ons uiterste best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt altijd contact opnemen met Josh voor meer informatie of vragen.
Neem contact op met Josh