Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Op zoek naar een pex leiding? Je vindt hem bij Toppex

Een duurzame leiding aanleggen met daarbij alle flexibiliteit die je wenst? Een pex leiding van Toppex is de beste keuze!

Wil je jouw leidingen met meer flexibiliteit kunnen aanbrengen?

Ben je het werken met koperen leidingen zat of past het allemaal net niet? Een pex leiding is een moderner, efficiënter alternatief op de klassieke manier van leidingen leggen. Eén van de belangrijkste eigenschappen is de buigbaarheid, waardoor je alles heel eenvoudig op maat maakt en in de juiste vorm kunt buigen.

Bij Toppex ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een pex leiding. Dit vanaf 25 tot 100 meter per rol. Je bestelt het gemakkelijk via onze webshop. Als je op zoek bent naar een geïsoleerde pex leiding, zit je hier eveneens goed. Dit is dezelfde leiding, maar dan voorzien van meerdere lagen voor een betere isolatie.

Om de pex leiding te buigen heb je een buigveer nodig, die je tevens bij Toppex kunt aanschaffen. Zo haal je in één keer het totaalpakket in huis en kun je direct aan de slag.

Aan de slag met Toppex
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Meerlagenbuis 25 meter
Vanaf € 30,32 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 28,38 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 28,38 per stuk
Koop 10 voor € 26,19 per stuk
Bekijk product
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Toppex meerlagenbuis 32x3mm 50 meter
€ 225,11 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 221,76 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 221,76 per stuk
Koop 10 voor € 216,30 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Toppex meerlagenbuis 16x2mm 100 meter
€ 119,64 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 113,53 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 113,53 per stuk
Koop 10 voor € 104,75 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded

Voordelen van de pex leidingen van Toppex

De buigzaamheid is niet het enige voordeel van de pex leidingen van Toppex. Ze zijn namelijk ook van uitstekende kwaliteit. De meerlagenbuis bestaat namelijk uit een combinatie van aluminium en kunststof. Deze materialen zijn niet gevoelig voor corrosie, wat bij een koperen leiding wel het geval is. Dankzij deze samenstelling is de leiding ook na het buigen nog zeer sterk en geschikt voor langdurig gebruik. Met andere woorden: onze pex leidingen kennen een zeer lange levensduur, waardoor het een duurzame oplossing is.

Wat voor installatie je ook in gedachten hebt, het is altijd een kwestie van de pex leiding zo buigen dat het precies past. Zo kun je heel nauwkeurig te werk gaan, zonder dat je tig koppelstukken en losse buisdelen nodig hebt. Dit komt ook de montagetijd ten goede, want het installeren gaat opvallend snel.

Wat je kunt met een pex leiding

Een pex leiding kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld om de waterleiding naar eigen wens en vorm aan te leggen. Deze manier van leidingwerk is echter ook toepasbaar op perslucht installaties. Een multifunctionele oplossing dus. Mocht isolatie erg belangrijk zijn, kies je voor een pex leiding met extra isolatie. Dit is dezelfde leiding, maar dan ingepakt met hoogwaardige isolatie voor optimaal behoud van temperatuur.

Een pex leiding koop je bij Toppex

Ga je zelf aan de slag en kan je een pex leiding van hoge kwaliteit goed gebruiken? Bekijk onze webshop om de verschillende opties te ontdekken. We verkopen zowel gewone als geïsoleerde pex leidingen. Vergeet niet dat je een buigveer nodig hebt om de pex leiding zo te vormen dat deze precies op je installatie aansluit.

Je kunt bij Toppex de pex leiding voordelig bestellen in verschillende lengtes. Ook hebben we verschillende gereedschappen en perskoppelingen in ons assortiment. Hiermee kun je op een eenvoudige manier je gehele installatie monteren of verder uitbreiden. Kortom, voor alles met betrekking tot het aanleggen van moderne, duurzame leidingen, ben je bij Toppex aan het juiste adres.