Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Perstang kapot na gebruik?

Heb jij recent een perstang gekocht die snel kapot ging? Je bent niet de enige.

Vervang je kapotte perstang met de kwaliteit van Toppex

In de wereld van perstangen is kwaliteit koning en bij Toppex begrijpen we dit als geen ander. Ontdek waarom Toppex de ideale vervanging is voor jouw defecte perstang.

Waarom kwaliteit telt

  • Duurzaamheid: Perstangen die van goede kwaliteit zijn gaan simpelweg langer mee, deze zijn gebouwd voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Efficiëntie: Werk efficiënter met onze hoogwaardige persbekken bij elke perstang, geschikt voor verschillende perskoppelingen.
  • Kostenbesparing: Geld betalen voor een perstang die na één keer gebruiken stuk gaat is nooit fijn. Daarom kies je met een kwalitatieve perstang voor een perstang die je niet opnieuw hoeft te kopen na gebruik.

Waarom Toppex?

  • Superieure en betrouwbare kwaliteit: Onze perstangen voldoen aan de hoogste standaarden en daarbij hebt je één jaar garantie op de perstang van Toppex.
  • Verschillende persbekken inbegrepen: Veelzijdigheid en waarde met meerdere persbekken per tang. Bij Toppex ontvang je altijd 12 persbekken: Th in 16, 20, 26 en 32 mm, persbek U in 16, 20, 25 en 32 mm en persbek V in 15, 18, 22 en 28 mm. 
  • Uitgebreid assortiment. Bij Toppex vind je meer dan alleen kwalitatieve perstangen. Je koopt namelijk ook voordelige perskoppelingen en meerlagenbuizen die KIWA gekeurd zijn. Zo koop je op één plek alle benodigdheden voor jouw klus.
  • 561 klussers kochten al een perstang bij Toppex in 2023. Het afgelopen jaar gingen al 561 klussers jou voor en kochten een kwalitatieve perstang bij Toppex.
  • Betrouwbare klantenservice: Vragen over de producten en betrouwbaarheid van Toppex? Neem dan eenvoudig contact op met Josh, hij helpt je graag!

Ga voor een kwalitatieve perstang van Toppex

Een kapotte perstang is meer dan alleen een ongemak; het is een teken om te investeren in betere kwaliteit. Met Toppex kiest u voor een perstang die is gebouwd om te presteren en te blijven presteren.

Wacht niet langer en stap vandaag nog over op kwaliteit die telt.

Kwalitatieve perstang kopen
Toppex perstang in doos met kniptang, pijpsnijder en verschillende profielen persbekken.
Toppex perstang
€ 243,80 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded