Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Waarom je gebruik moet maken van een buigbare meerlagenbuis

Waarom moet jij kiezen voor een buigbare meerlagenbuis? Toppex geeft antwoord op deze en andere vragen over de flexibele meerlagenbuis.

Buigbare meerlagenbuis

Waarom een buigbare meerlagenbuis?

Een buigbare meerlagenbuis is een buis die bestaat uit meerdere lagen van kunststof en aluminium. Door de materialen waaruit de meerlagenbuis is opgebouwd, is deze buigbaar en ideaal voor het aanleggen van waterleidingen voor sanitair-, perslucht-, cv- en drinkwaterinstallaties. Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een buigbare meerlagenbuis en andere leidingen die deze buis zo perfect maken voor het aanleggen van waterleidingen. Het grootste verschil is dat meerlagenbuizen flexibel en buigbaar zijn, waardoor ze makkelijk om bochten gelegd kunnen worden. Ook maakt het materiaal, kunststof en aluminium de buizen perfect voor probleemloos transport van water. Ben je dus op zoek naar de juiste buizen voor het aanleggen van je eigen drinkwaterinstallatie? Dan zijn flexibele meerlagenbuizen de perfecte keuze.

Verschillende diameters van buigbare meerlagenbuizen van Toppex

Wanneer je leidingen wilt gaan leggen met een meerlagenbuis is het uiteraard belangrijk om rekening te houden met de diameter van je waterleiding, zodat je bij Toppex een buis kunt vinden met de juiste diameter. De diameter van je meerlagenbuis en koppelingen moeten bijvoorbeeld hetzelfde zijn, zodat alles goed past en er geen kieren ontstaan. Je vindt bij Toppex de perfecte meerlagenbuis voor je klus, dankzij ons ruime assortiment. Van een meerlagenbuis met een diameter van 16 mm tot een meerlagenbuis met een diameter van 20 mm, 25 mm en 32 mm: welke maat je ook nodig hebt, Toppex heeft dé buis voor jou. Zo vind je met gemak de perfecte fit voor jouw klus, waardoor je jouw waterleiding foutloos kunt leggen met producten van uitstekende kwaliteit.

Alle benodigdheden bestellen bij ervaren professionals

Ook voor overige benodigdheden voor het gebruik van een flexibele meerlagenbuis kun je bij Toppex terecht. Wanneer je ook nog eens je Toppex buis met koppelingen van hoge kwaliteit aansluit, heb je een waterleiding die jarenlang meegaat. Bij Toppex is een buis niet het enige soort product dat je kunt vinden voor een waterleiding aanleggen. Ook producten zoals perskoppelingen en andere materialen en gereedschappen van topkwaliteit bestel je natuurlijk het liefste bij een ervaren professional. Wij leveren daarom benodigdheden van professionele kwaliteit aan zowel bedrijven als particulieren. Zo zorgen wij ervoor dat ook alle gemotiveerde doe-het-zelvers met hoge kwaliteit producten kunnen werken. Een project is immers makkelijker te voltooien, wanneer je hiervoor materialen en gereedschappen gebruikt van uitstekende kwaliteit. 

Nog meer interessante pagina's die jou hulp bij jouw installatie kunnen bieden:

Meerlagenbuis van Toppex
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Meerlagenbuis 25 meter
Vanaf € 30,32 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 28,38 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 28,38 per stuk
Koop 10 voor € 26,19 per stuk
Bekijk product