Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Zelf een waterleiding aanleggen

Zelf je waterleiding aanleggen met duidelijke instructies van professionals? Toppex is de specialist op gebied van persluchtleidingen, sanitair en verwarming.

Hulp bij installatie

Zelf een waterleiding aanleggen

Een waterleiding aanleggen is een vrij simpele klus die elke doe-het-zelver thuis kan doen. Voor het aanleggen van een waterleiding heb je buizen, koppelingen en enkele gereedschappen, zoals bijvoorbeeld een perstang nodig. Wanneer je een flexibele stang wilt aansluiten op je waterleiding, heb je hiervoor de juiste koppeling nodig. Bij Toppex voorzien wij zowel particulieren als bedrijven van diverse producten die je gebruikt bij het aansluiten van een waterleiding. Eén van de voordelen van de benodigde producten van Toppex is de uitstekende kwaliteit.

Waarom ook jij een waterleiding kunt aanleggen

Er zijn talloze voordelen van zelf een waterleiding aanleggen. Een waterleiding aansluiten is een makkelijke klus waarvoor niet veel ervaring nodig is. Door deze klus zelf te doen kun je geld besparen. Hiervoor moet je echter wel weten wat je aan het doen bent, dus duidelijke instructies zijn onmisbaar. Bij Toppex bieden we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook uitgebreid advies en duidelijk instructies voor doe-het-zelvers, van ervaren professionals. Wij voorzien je met genoegen van een stappenplan om zelf een waterleiding aan te leggen. Zo is vrijwel iedereen in staat om thuis zelf een waterleiding aan te leggen. 

Met producten van hoge kwaliteit is elk klusje een eitje

Bij Toppex vind je in een breed assortiment gereedschappen voor jouw klus. Gebruik een buigveer om je meerlagenbuis te buigen, een pijpschaar om je buis op maat te knippen en koppelingen om je buis te verlengen en stevig aan te sluiten.

Ook de kwaliteit van je materialen is belangrijk! Maak je waterleiding flexibel door een flexibele meerlagenbuis te gebruiken. Deze buizen zijn ideaal voor het plaatsen van waterleidingen, sanitair en cv-installaties. Met een hoge kwaliteit koppeling op je waterleiding voorkom je lekkages en zorg je dat alles netjes en stevig aangesloten zit. Kortom, voor je materialen en gereedschappen kun je terecht in onze webshop. 

Zelf je waterleiding aanleggen

Volg deze tien eenvoudige stappen om succesvol je eigen waterleiding aan te leggen.

1- Maak een zorgvuldige planning voor je begint. 

2- Sluit allereerst de hoofdkraan af; zo houd je het droog.

3- Zaag een stukje koper uit de leiding die op het bestaande netwerk komt.

4- Rol je leidingen uit.

5- Bevestig de leidingen aan de muren.

6- Knip af wat je niet nodig hebt en braam de randen af.

7- Sluit op de leiding de connector aan die zal worden verbonden met de bestaande waterleiding.

8- Breng T-stukken aan en bevestig ze aan de bestaande leidingen.

9- Wikkel de andere uiteinden met teflon en bevestig ze aan de kranen.

10- Open de hoofdkraan en controleer zorgvuldig of er ergens iets lekt.

De service van Toppex

Wanneer je de materialen voor het aanleggen van je waterleiding bestelt bij Toppex, kun je er zeker van zijn dat je hoge kwaliteit zult ontvangen. We bieden niet alleen professionele producten van hoge kwaliteit, maar ook uitgebreid en duidelijk advies als je er niet uitkomt met bovenstaand stappenplan. Of je nu een waterleiding wilt aansluiten voor een buitenkraan in de tuin of een waterleiding voor sanitair: met onze producten leg je een leiding van uitstekende kwaliteit. Bestel bij ons je flexibele meerlagenbuis of perskoppelingen voor 15:00? Dan zorgen we ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. Vanaf €100

is de verzending van je bestelling ook nog eens helemaal gratis.

Nog meer interessante pagina's die jou hulp bij jouw installatie kunnen bieden: