Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Radiator aansluiten

Een nieuwe radiator aansluiten met materialen van topkwaliteit en duidelijk advies van ervaren professionals? Toppex weet raad.

Hulp bij installatie

Wat je nodig hebt om een radiator aan te sluiten

Een radiator aansluiten is een eitje wanneer je dit doet met materialen en producten van hoge kwaliteit. Bij Toppex bieden we diverse producten van hoge kwaliteit, die perfect zijn voor het aansluiten van een radiator. Je kunt voor het aansluiten van je nieuwe radiator bijvoorbeeld flexibele meerlagenbuizen gebruiken, die makkelijk toe te passen zijn in lastige bochten. Deze buizen kun je dan weer het beste combineren met perskoppelingen van hoge kwaliteit. Hiermee zorg je voor een goede, stevige afsluiting die niet lekt. Flexibele slangen zorgen ervoor dat je in elke ruimte te werk kunt, hoeveel of hoe weinig beweegruimte je ook hebt. Wij bieden deze producten van hoge kwaliteit aan zowel particulieren als bedrijven, zodat ook doe-het-zelvers thuis een radiator kunnen aansluiten met materialen van topkwaliteit.

Hoe sluit je een radiator aan?

Een radiator aansluiten is niet heel ingewikkeld; elke doe-het-zelver kan het met de juiste instructies en materialen. Het gewenste resultaat van de radiator is het opwarmen van de kamer. De radiator doet dit met heet water wat vanuit de cv-ketel binnen komt. De warmte die van de radiator af komt, warmt de koude lucht op, waardoor deze omhoog stijgt. Zo blijft de radiator steeds de koude lucht beneden opwarmen om de kamer warm te houden. Voor het aansluiten van een radiator heb je niet veel nodig, alleen een meerlagenbuis, perskoppelingen en een perstang. Wanneer je deze materialen bij ons bestelt voor 15:00, zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag nog wordt verzonden. Is je bestelling boven de €50? Dan is die verzending door heel Nederland ook nog eens gratis!

Voordelen van Toppex

Het onderhoud van een radiator is erg simpel en neemt bijna geen tijd in beslag. Is je radiator aangesloten op een cv-installatie? Dan heeft deze slechts ééns in de twee jaar onderhoud nodig. Het is uiteraard wel nodig om de radiator regelmatig met een spons of doekje en water en zeep af te doen, of deze af te stoffen. Verder is het zo nu en dan belangrijk om je radiator te ontluchten. Ook dit is een klusje dat elke doe-het-zelver makkelijk zelf kan doen. Heb je bij het aansluiten of ontluchten van je radiator hulp of advies nodig? Bij Toppex bieden wij producten van topkwaliteit en uitgebreide en duidelijke instructies voor al je klussen. Wij bieden je gedetailleerd advies van ervaren professionals met jaren aan kennis.

Nog meer interessante pagina's die jou hulp bij jouw installatie kunnen bieden: