Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Wat heb ik nodig om een waterleiding aan te leggen?

Bij Toppex kun je online eenvoudig en snel materialen van uitstekende kwaliteit bestellen om je waterleiding op professionele wijze aan te leggen.

Hulp bij installatie

Wat heb ik nodig om een waterleiding aan te leggen?

Zelf een waterleiding aanleggen is vrij makkelijk. De enige materialen die je nodig hebt om je eigen waterleiding in de badkamer of keuken aan te leggen, zijn duidelijke instructies en de benodigde materialen; perskoppelingen, een perstang en meerlagenbuizen of slangen van hoge kwaliteit. Wij schreven zelf ook handige instructies om zelf een waterleiding aan te leggen. Deze vind je hier. Je kunt bij ons een perskoppeling voor je waterleiding van uitstekende kwaliteit bestellen voor een eerlijke prijs. Toppex voorziet je niet alleen van uitgebreid advies en hulp bij het aanleggen van een waterleiding, maar ook van de materialen die je hiervoor nodig hebt. 

Welke meerlagenbuizen moet ik gebruiken voor een waterleiding?

Je kunt een waterleiding het beste aanleggen met flexibele meerlagenbuizen in plaats van gewone buizen. Een flexibele meerlagenbuis is zeer geschikt voor drinkwaterinstallaties, voor cv-installaties en voor sanitairinstallaties. Bovendien zijn deze slangen breed toepasbaar, omdat ze zo flexibel zijn. Flexibele meerlagenbuizen zijn dus ideaal voor waterleidingen in muren, omdat ze zo makkelijk om bochten heen gaan en makkelijk aan te passen zijn. Een hoge kwaliteit waterleiding die flexibel is, biedt dus vele mogelijkheden. Met een goed passende perskoppeling op je flexibele waterleiding, kun je ervoor zorgen dat er geen lekkages plaatsvinden. 

Je waterleiding aansluiten met materialen die je online kunt bestellen

Wanneer je de materialen voor het aanleggen van je waterleiding bestelt bij Toppex, kun je er zeker van zijn dat je hoge kwaliteit zult ontvangen. We bieden niet alleen professionele producten van hoge kwaliteit, maar ook uitgebreid en duidelijk advies en hulp bij je doe-het-zelf klusjes zoals een radiator aanleggen, een waterleiding die flexibel is aanleggen of een persluchtleiding aansluiten. Of je nu een waterleiding wilt aansluiten voor een buitenkraan in de tuin of een waterleiding voor sanitair: met onze producten leg je een leiding van uitstekende kwaliteit. Bestel je bij ons je flexibele meerlagenbuis of perskoppelingen voor 15:00? Dan zorgen we ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verstuurd. Vanaf €100 is de verzending van je bestelling ook nog eens helemaal gratis.

Nog meer interessante pagina's die jou hulp bij jouw installatie kunnen bieden: