Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Hoe gebruik ik een hydraulische perstang?

Wat is een perstang? Het antwoord op deze en andere vragen vind je bij Toppex, dé specialist op gebied van sanitair, water en perslucht.

Gereedschap

Hoe gebruik ik een hydraulische perstang?

Voor iedereen die zich afvraagt: ”Wat is een perstang en waar gebruik ik een perstang voor?”, geven wij antwoord op deze én andere vragen. Iedere enthousiaste doe-het-zelver die zelf een waterleiding wil aanleggen moet weten dat de hydraulische perstang een onmisbaar stuk gereedschap is voor deze klus. Perstangen worden gebruikt om perskoppeling stevig en strak aan te sluiten op buizen of slangen door deze er letterlijk op te persen met de juiste persbek. Het soort persbek dat je nodig hebt, hangt af van de perskoppelingen die je gebruikt. De perskoppeling en perstang moeten namelijk wel op elkaar passen. Wanneer je de juiste perskoppeling en persbek hebt met dezelfde diameter, kun je de koppeling strak aansluiten om zo een waterleiding te leggen die jarenlang meegaat. Gebruik uiteraard een perskoppeling en een tang van hoge kwaliteit voor het beste resultaat.

Wat is het gewenste resultaat bij het gebruik van een hydraulische perstang?

Wanneer je werkt met een hydraulische perstang van topkwaliteit, is het gewenste resultaat een strakke aansluiting zonder kieren of lekkages. Met de perstang(en) van Toppex zit je altijd goed. We bieden verschillende soorten perstangen van hoge kwaliteit, die perfect zijn voor het netjes aansluiten van waterleidingen. Enkele voordelen van de hoge kwaliteit perstang van Toppex zijn de eerlijke prijs en dat deze zelf getest zodat we zeker weten dat deze perstang je perskoppelingen niet kapot perst. Wanneer je een waterleiding legt met een perskoppelingen, een meerlagenbuis en een tang van de juiste afmetingen kun je erop rekenen dat je leiding uitstekend werkt en jaren mee zal gaan. Toppex levert uitstekende producten, zoals meerlagenbuizen, een handperstang en bijbehorende persbekken aan bedrijven en particulieren, zodat iedereen kan profiteren van deze benodigdheden.

Gereedschap van topkwaliteit vind je bij Toppex

Of je nu op zoek bent naar perskoppelingen, een meerlagenbuis of een perstang: alle producten die je nodig hebt voor het aanleggen van een drinkwaterleiding of een sanitaire installatie, vind je in ons ruime assortiment. De producten van Toppex zijn tevens te gebruiken met producten van andere merken, wanneer je de juiste diameter en persprofiel hanteert. Eerst even testen? Vraag dan een gratis sample aan.

Als professionals met jaren kennis en ervaring in ons vak, zijn wij in staat om je niet alleen producten te bieden van de hoogste kwaliteit, maar ook duidelijk advies en uitgebreide instructies om je te helpen bij de installatie van je eigen waterleiding. Heb je dus hulp nodig bij het installeren van een drinkwaterleiding of een radiator? Wees dan niet bang om ons om hulp te vragen, want wij staan je met genoegen bij. Toppex staat voor je klaar met de beste materialen en gereedschappen én met gedetailleerd advies over het gebruik hiervan.

De hydraulische perstang van Toppex
Toppex perstang in doos met kniptang, pijpsnijder en verschillende profielen persbekken.
Toppex perstang
€ 243,80 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded
Meest voordelige keuze
Combideal van Toppex, een perstang en m-profiel persbekken voor een scherpe prijs
Toppex perstang + M-profiel combideal
€ 318,25 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded