Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Perskoppelingen nodig?

Perskoppelingen van top kwaliteit bestellen voor installaties voor particulieren en bedrijven? Toppex is expert in sanitair, verwarming en persluchtleidingen.

Perskoppelingen

Snel perskoppelingen nodig? Bij Toppex ben je aan het juiste adres

De verschillende perskoppelingen van Toppex zijn zeer geschikt voor een waterleiding aanleggen of om een cv-ketel aan te sluiten. Een perskoppeling gebruik je om de twee uiteinden van de buigbare meerlagenbuis strak en zonder kieren aan elkaar te verbinden. Met een meerlagenbuis van goede kwaliteit en een stevige koppeling is een waterleiding aansluiten een eitje. Wij bieden producten van topkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven, zodat iedereen kan profiteren van diverse soorten perskoppeling, waterleidingen en gereedschap van uitstekende kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat al dat harde werk verloren gaat dankzij producten van lage kwaliteit. Met een goede koppeling is je waterleiding betrouwbaar en lekkagevrij. Wanneer je je gereedschappen en materialen, zoals een perstang, meerlagenbuis of perskoppeling, bestelt bij professionals met veel kennis en ervaring, kun je er op rekenen dat je waar voor je geld krijgt.

Verschillende perskoppelingen bestellen bij Toppex

Perskoppelingen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke klus, zoals een waterleiding aanleggen of een cv-ketel aansluiten, is het belangrijk om de juiste soort perskoppeling met de juiste diameter te hebben. Bij Toppex kun je terecht voor allerlei verschillende maten perskoppeling, zodat je je waterleiding of andere leiding kunt aanleggen met perskoppelingen van topkwaliteit in de juiste maat. Wij bieden je diverse soorten koppeling voor je waterleiding aanleggen, of je nu op zoek bent naar een perssok, een persknie of een t-stuk. Andere producten van Toppex die je nodig kunt hebben bij de klus, zijn bijvoorbeeld een perstang of een meerlagenbuis. Al deze producten van hoge kwaliteit leveren wij niet enkel aan bedrijven, maar ook aan particuliere doe-het-zelvers. Eén van de vele voordelen van de producten van Toppex is dat deze je worden aangeboden door ervaren professionals met veel kennis in hun vak.

Perskoppelingen verpakt in transparante zakjes

Nadat jij een perskoppeling uit de verpakking haalt is het van belang dat je deze meteen gebruikt. Wanneer je deze terug in je bus of gereedschapskist legt zonder verpakking is de kans groot dat je perskoppeling niet meer bruikbaar is. Stofdeeltjes of zandkorrels beschadigen de koppeling en vergroten de kans op lekkage. Belangrijk om dus meteen de goede perskoppeling te pakken. Ten opzichte van andere aanbieders van perskoppelingen worden onze perskoppelingen verpakt in transparante zakjes. Zodat jij te allen tijde de juiste koppeling pakt.

Geweldige kwaliteit en uitstekende service

Een groot voordeel van Toppex is dat wij al jarenlange ervaring en kennis hebben in ons vak, waardoor wij altijd voor je klaar kunnen staan wanneer je producten nodig hebt voor een klus, maar ook wanneer je advies nodig hebt. Wij zijn altijd bereid om je van gedetailleerd en uitgebreid advies te voorzien. Voor particulieren bieden wij uitgebreide instructies aan, zodat iedereen thuis zelf aan de slag kan. Zo heb je misschien hulp nodig bij een waterleiding aansluiten met een meerlagenbuis, perskoppelingen en een perstang.

Onze perskoppelingen zijn KIWA gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze producten waarborgt. Ook bieden wij gratis verzending door heel Nederland bij bestellingen boven de 100 euro en ontvang je bij grotere hoeveelheden perskoppelingen staffelkorting. Plaats je die bestelling voor 15:00? Dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag wordt verzonden. Met de uitstekende kwaliteit van onze producten en onze klantvriendelijke service helpen wij graag particulieren en bedrijven om klussen zoals waterleidingen aanleggen en een persluchtleiding aansluiten zonder problemen te laten verlopen. Duidelijke instructies en producten van topkwaliteit die lang meegaan zijn alles wat je nodig hebt om goed werk te leveren.

Interessante pagina's die jou hulp bij jouw installatie kunnen bieden:

Perskoppelingen van Toppex
pers sok van Toppex
Pers sok
Vanaf € 3,23 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 2,69 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 2,69 per stuk
Koop 10 voor € 2,15 per stuk
Bekijk product
Pers verloop buitendraad van toppex perskoppelingen
Pers koppeling verloop buitendraad
Vanaf € 3,02 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 2,53 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 2,53 per stuk
Koop 10 voor € 2,01 per stuk
Bekijk product
Pers verloop van Toppex perskoppelingen
Pers verloop
Vanaf € 3,97 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 3,29 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 3,29 per stuk
Koop 10 voor € 2,63 per stuk
Bekijk product
pers knie van Toppex
Pers knie
Vanaf € 4,23 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 3,53 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 3,53 per stuk
Koop 10 voor € 2,82 per stuk
Bekijk product
Pers knie Buitendraad Toppex perskoppeling
Pers knie buitendraad
Vanaf € 3,89 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 9,30 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 9,30 per stuk
Koop 10 voor € 7,70 per stuk
Bekijk product
Pers t-stuk van Toppex perskoppelingen
Pers t-stuk
Vanaf € 6,09 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 5,07 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 5,07 per stuk
Koop 10 voor € 4,06 per stuk
Bekijk product

Bekijk alle perskoppelingen van Toppex hier.