Naar inhoud
Gewoon per stuk te bestellen
Hulp bij installatie met instructie van vakmensen
Voor iedere klus de perfecte koppeling
Toppex

Pex buis kopen

Pex buis kopen van topkwaliteit voor installaties als particulier of bedrijf? Dan ben je bij Toppex aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment.

De pex buis, ook wel bekende als buigbare meerlagenbuis, van Toppex is zeer geschikt om een waterleiding aan te leggen of om een cv-ketel aan te sluiten. Met perskoppelingen van goede kwaliteit en een goede pex buis, is een waterleiding aansluiten een eitje. Ook is de pex buis van Toppex compatibel aan andere merken, mits het juiste diameter en persprofiel gebruikt wordt.

 

Pex buis kopen bij Toppex
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Meerlagenbuis 25 meter
Vanaf € 30,32 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 28,38 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 28,38 per stuk
Koop 10 voor € 26,19 per stuk
Bekijk product
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Toppex meerlagenbuis 32x3mm 50 meter
€ 225,11 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 221,76 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 221,76 per stuk
Koop 10 voor € 216,30 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded
Buigbare meerlagenbuis van Toppex
Toppex meerlagenbuis 16x2mm 100 meter
€ 119,64 per stuk
Staffelkorting Vanaf € 113,53 met staffelkorting
Staffelkorting
Koop 5 voor € 113,53 per stuk
Koop 10 voor € 104,75 per stuk
forms::maximum_quantity_exceeded

Wat is een pex buis?

Een pex buis is een buis die bestaat uit meerdere lagen van kunststof en aluminium. Door de materialen waaruit een pex buis is opgebouwd is deze buigbaar en perfect voor het aanleggen van waterleidingen of persluchtleidingen. 

Met de juiste pex buis is je waterleiding betrouwbaar en lekkagevrij. Wanneer je je gereedschappen en materialen, zoals een perstang, pex buis of perskoppeling, bestelt bij Toppex, kan je erop rekenen dat je waar voor je geld krijgt.

Wat zijn de voordelen van een pex buis?

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een pex buis en andere leidingen die deze buis zo perfect maken voor het aanleggen van waterleidingen. Het grootste voordeel is dat een pex buis flexibel en buigbaar is, waardoor deze makkelijk om bochten gelegd kan worden. Ook maakt het materiaal, kunststof en aluminium de buis perfect voor probleemloos transport van water. Ben je dus op zoek naar de juiste buizen voor het aanleggen van je eigen drinkwaterinstallatie? Dan is een pex buis de perfecte keuze.

Verschillende pex buizen bestellen bij Toppex

Een pex buis koop je bij Toppex in verschillende maten. In ons assortiment vind je: pex buis 16x2mm, pex buis 20x2mm, pex buis 25x2,5mm en een pex buis 32x3mm. Voor elke klus, zoals een waterleiding aanleggen of een cv-ketel aansluiten, is het belangrijk om de juiste soort pex buis met de juiste diameter te hebben. Bij Toppex kun je terecht voor allerlei verschillende maten pex buis, zodat je je waterleiding of andere leiding kunt aanleggen met perskoppelingen van topkwaliteit in de juiste maat.

Wij bieden je ook diverse soorten perskoppelingen om jouw waterleiding aanleggen, of je nu op zoek bent naar een perssok, een persknie of een t-stuk. Andere producten van Toppex die je nodig kunt hebben bij jouw klus, zijn bijvoorbeeld een perstang of een ontbramer. Al deze producten van hoge kwaliteit leveren wij niet enkel aan bedrijven, maar ook aan particuliere doe-het-zelvers. Eén van de vele voordelen van de producten van Toppex is dat deze je worden aangeboden door ervaren professionals met veel kennis in hun vak.

De pex buis van Toppex eerst testen? Dat kan, vraag hier een gratis sample aan en ontvang een stukje pex buis en perskoppeling om de voordelen van Toppex te ervaren.

Geweldige kwaliteit en uitstekende service

Wij bieden producten van topkwaliteit voor zowel particulieren als bedrijven, zodat iedereen kan profiteren van diverse soorten perskoppelingen, waterleidingen en gereedschap zoals een perstang van uitstekende kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat al dat harde werk verloren gaat dankzij producten van lage kwaliteit.

Een groot voordeel van Toppex is dat wij al jarenlange ervaring en kennis hebben in ons vak, waardoor wij altijd voor je klaar kunnen staan wanneer je producten nodig hebt voor een klus, maar ook wanneer je advies nodig hebt. Wij zijn altijd bereid om je van gedetailleerd en uitgebreid advies te voorzien. Voor particulieren bieden wij uitgebreide instructies aan, zodat iedereen thuis zelf aan de slag kan. Zo heb je misschien hulp nodig bij een waterleiding aansluiten met een pex buis, perskoppelingen en een perstang.

Onze pex buis is KIWA gecertificeerd, wat de kwaliteit van onze producten waarborgt. Ook bieden wij gratis verzending door heel Nederland bij bestellingen boven de 100 euro en ontvang je bij grotere hoeveelheden perskoppelingen staffelkorting. Plaats je die bestelling voor 15:00? Dan zorgen wij ervoor dat deze nog dezelfde dag wordt verzonden.